Kesan-kesan Suntikan Vaksinasi Terhadap Kanak-kanak.

Dalam usaha terbaru untuk “membuktikan” vaksin tidak menyebabkan autisme, Institute of Medicine (IOM) akhirnya mengakui bahawa suntikan zaman kanak-kanak yang standard hanya boleh menyebabkan perkara-perkara lain.Badan perubatan terkenal tersebut mengatakan ada “bukti meyakinkan” bahawa vaksin yang biasa boleh menyebabkan sawan, radang otak, jangkitan, encephalitis badan, pneumonia, meningitis, hepatitis dan banyak lagi.

Tetapi tidak autisme.

Anda merasa lega? Sekarang pergi suntik vaksin untuk anak anda! haha

Bahagian yang ironis di sini adalah keradangan otak – satu keadaan yang sudah mempunyai hubungan yang kuat untuk autisme.

Saya tidak akan membicarakan kembali perbahasan vaksin / autisme kerana walaupun tanpa link autisme, anda tidak perlukan vaksin, – dan Institute of Medicine (IOM) telah memberi anda senarai sebab untuk elakkan suntikan ini dari anak-anak anda.

Radang otak
meningitis
body encephalitis
pneumonia,
hepatitis
sawan,
jangkitan, dll

Masalah bukan hanya dengan vaksin. Proses inoculations juga tidak menyelamatkan nyawa, – ia telah menyakitkan berjuta-juta orang, mengorbankan beribu-ribu orang, dan melemahkan imuniti semulajadi seluruh bangsa manusia.

Shooting down shots,

William Campbell Douglass II, M.D.

www.douglassreport.com

https://mindaahad.wordpress.com/2014/05/13/perlukah-suntikan-vaksin-hpv/

4 Comments

Filed under Kesihatan

4 responses to “Kesan-kesan Suntikan Vaksinasi Terhadap Kanak-kanak.

  1. nise_angus

    vaksin satu hal…maaf jikalau saya ungkitkan pasal program penggunaan pil perancang kepada kaum melayu seketika dahulu era 60an dan70an dahulu adalah peranandan propaganda british untuk menstabilkan pertumbuhan bangsa asing yang dibawa masuk bagi tujuan kepentingan british itu sendiri. Melayu yang daif dan naif akur dengan suruhan pemerintah yang boleh diibaratkan seperti munsyi abdullah di tanah melayu atau aram efendi di turki. Hasilnya sekarang kemajoritian melayu hampir tergadai. Perkarsa ini samalah tektik yang diguna pakai dengan isu vaksin. Bagi mengurangkan kaum waljamaah untuk melambatkan kebangkitan semula islam sebagai satu kuasa utama seperti mana baghdad dizaman para sahabat. Melayu jangan meLAYU.

    Like

  2. Pingback: Kanak-kanak yang Tidak Disuntik Vaksin Lebih Sihat? | Minda Ahad

  3. Pingback: Bahaya Suntikan Vaksin HPV. | Minda Ahad

  4. Pingback: Bahaya Suntikan Vaksin dan Imunisasi. | Minda Ahad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s